World of UO
Ücretsiz Olarak Oyna login.worldofuo.com: 2593

Seviye Sistemi

× UYARI: Bu sayfadaki bilgiler eskidir. Seviye Sistemi ile ilgili en güncel bilgileri içeren sayfamız için buraya tıklayın.


Seviye Sistemi, belirlediğiniz bir sınıfta ilerlemenizi, seviyeler geçerek ödüller kazanmanızı sağlar.

Bu sistemden faydalanmak isteyen oyuncunun öncelikle bir sınıfa kayıt olması gerekir. Her sınıfın belli yetenek gereksinimleri vardır. Örneğin Hayvan Eğitmenliği (Animal Taming) sınıfına kayıt olabilmek için öncelikle Animal Taming 100.0 olmalıdır.

Gerekli şartları karşıladığınız zaman o sınıfın ustasına gidip bu yolda ilerlemek istediğinizi ona bildirmelisiniz. Unutmayın ki bu sistemde sadece bir kere seçim şansınız vardır. Örneğin Hayvan Eğitmeni sınıfına kayıt olduktan sonra bu sınıftan çıkamaz, farklı bir sınıfa kayıt olamazsınız.

Bir sınıfa kayıt olduktan sonra artık [seviye komutu kullanabilirsiniz. Bu komut ile aşağıdaki bilgileri görebilirsiniz:

Her seviyenin size deneyim kazandıran bir yaratığı vardır. Ayrıca o seviyenin bir altında ve bir üstünde olan yaratıklar da deneyim puanı verir. Bunları açılan ekranda görebilirsiniz.

Ayrıca bazı seviyeleri geçmek için size belirtilen görevleri tamamlamış olmanız ve üst seviyenin yetenek gereksinimini karşılıyor olmanız gerekiyor.

Sunucumuzda dört sınıf mevcuttur. Bağlantılara tıklayarak bu sınıflar ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


İlgili Yazılar

Üye Girişi




Seviye Sınıfı Liderleri

Haftanın En İyileri

Etkinlik Birincileri

Günün Yaratığı

Ayın Resmi

{Forum}

Facebook Sayfamız