World of UO
Ücretsiz Olarak Oyna login.worldofuo.com: 2593

Kamplar ve Avlanma Noktaları (2021)

× UYARI: Bu sayfadaki bilgiler eskidir. Yeni sunucumuzda Baskın Sistemi kullanılmaktadır.

Oyuncuların Kaos'ta zindanlar dışında avlanabilecekleri bazı özel alanlar belirlenmiştir.


Britannia Adaları

Ocllo

Diğer adı New Heaven olan ve ışınlanılamaz, marklanamaz özel bir adadır. Adada banka, hayvan satıcısı ve birçok satıcı bulunur. Ayrıca şehir Meerların saldırısı altındadır. Her ne kadar şehir güvenli bölge olsa da, adanın tamamında Meer nüfusu hakimdir. Meer Eternal, Meer Captain, Meer Mage ve Meer Warrior türü yaratıklar bol sayıda bulunur.

Adaya ulaşmak için gemi kullanmak zorunludur. Geminizi Magincia'nın güneyinden çıkarır ve sürekli güneye giderseniz karşınıza ada çıkacaktır.

Burada bulunan iki özel yaratık türü Unicorn ve Kirin'dir. Bunlar eğitilebilir binekler olup Felucca'da sadece bu adada bulunurlar.

Ocllo


Ejderha Adası

Dragon ve drake türü yaratıkların yaşadığı özel bir adadır. Burada yaratık eğitebilir ya da avlanabilirsiniz.

Ejderha Adası


Kabus Adası

Kraliyet Donanması, korsanlarla mücadelesi sırasında bir adaya sığındı. Bu adada daha önce fazla görmedikleri bir at ile tanıştılar. Adada nightmare bulunuyordu. Britain'e geri döndüklerinde bir grup eğitmen adadaki nightmare'i eğitmek için yola çıkmıştı bile.

Nightmare Spawnı



Kayıp Diyarlar

Ankh Büyücüleri

Karanlık Leydi, Britannia'nın her yanına yeni yeni temsilciler gönderiyor. Bir keşiş tarafından Kayıp Diyarlarda Ankh zindanından geldiği bilinen 5 adet Ancient Lich fark edildi. Oldukça güçlü görünen bu yaratıklar bir başkaldırının habercisi olabilir mi?

Ankh Zindanı Yaratıkları


Şeytanın Durağı

Bazı satanist yaratıkların şeytan ayinler için Kayıp Diyarlara yerleştiği görüldü. Oradan geçen bir eğitmenin ifadesine göre 2 adet Balron, 3 adet Daemon bulunuyor.

Daemon Kampı


Ejderha Kampı

Ejderha Kampı kuruldu. O bölgeden gelen gezginlerin ifadelerine göre kamp Ölüler Şehri ile Terathan Zindanı arasında bulunuyor. Sürekli olarak 2 dragon, 3 drake türü yaratık bulunduğu öğrenildi.

Ejderha İni


Delucia Çıkışındaki Gargoyle Kampı

Merkez Ilshenar'dan yola çıkan bir grup Gargoyle, Karanlık Diyarlar - Deluccia çıkışına yerleşmiş durumda. Yaklaşık 15 yaratığın bulunduğu kampta başlıca türler: Gargoyle, Gargoyle Destroyer ve Gargoyle Enforcer.

Gargoyle Kampı


Örümcek Tavernası

Terathan Keep zindanındaki bir mücadelede zindandan kovulan 15 örümcek, kendilerine Khaldun Zindanı yakınlarında bir yuva edindi. Kayıp Diyarlarda bulunan buranın sakinleri Dread Spider, Frost Spider ve Giant Spider.

Örümcek Tavernası


İlgili Yazılar

Üye Girişi




Seviye Sınıfı Liderleri

Haftanın En İyileri

Etkinlik Birincileri

Günün Yaratığı

Ayın Resmi

{Forum}

Facebook Sayfamız